Saša Pavlović odbio pola miliona od Galatasaraja

Izvor: Vesti-online.com, 19.Nov.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Pavlović odbio pola miliona od Galatasaraja

Menadžer potencijalnog pojačanja Partizana Aleksandra Pavlovića, objavio je interesantnu informaciju na društvenoj mreži, čime je podgrejao čaršijska nagađanja da će iskusno krilo pojačati klub iz Humske ulice.

Možda ponovo budu u duelu: Jaka Blažič i Saša Pavlović

 

Poznato je da Saša Pavlović vredno trenira poslednjih nedelja i da se sprema za povratak košarci, ali nije poznato >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kojem će se carstvu privoleti. Odnosno, hoće li ljubav da bude jača od novca...

 

Za krilo sa desetogodišnjim NBA stažom interesovanje je pokazalo nekoliko klubova, ali nema sumnje da su najnestrpljiviji navijači Partizana. Trener crno-belih Duško Vujošević je nedavno potvrdio da se vode intenzivni pregovori sa Pavlovićem, a poslednja informacija vezana za status stasitog Baranina stigla je od njegovog menadžera Minje Ilića, koji je na Tviteru objavio sledeću poruku:

 

"Saša Pavlović je u utorak odbio 500.000 i bonuse od Galatasaraja".

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.