Saša Ilić: Više ne zabušavam na treninzima

Izvor: S media, 21.Jan.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Više ne zabušavam na treninzima

Saša Ilić, jedan od najiskusnijih prvotimaca Partizana, i dalje svaki trening odrađuje sa punim žarom.

Iako se polako približava kraju karijere, Ilić priznaje da više ne zabušava na treninzima kao u mladosti. Kako je rekao, nekada je često umeo da ukrade po neki metar prilikom trčanja krugova, ali da sada to više nije moguće.

Natprosečni Krstajić!

Ilić otkrio najveću grešku >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Novosti: Kapiteni odabrali Vidića i Ilića

Ilić: Nikad u Zvezdu

Ilić više trči, manje pogađa

- Ni sam ne znam koje su mi ovo pripreme u karijeri, ali mi nisu dosadile. Istina, nije lako nositi se s mlađim igračima, jer 70 odsto ekipe je mlađe od mene i po deset godina- kaže Ilić.

Ilić se, zatim, prisetio svojih "nestašluka" iz mladosti.

- Umeo sam da skraćujem krugove kako bi mi bilo lakše i tako zabušavao. Sada je tehnologija napredovala i svaki fudbaler ima sat na ruci koji mu meri puls, pa se tačno zna za koliko vremena treba da pretrči određenu deonicu. Sad ne pomažu nikakvi trikovi, već trening mora da se odradi maksimalno - dodao je Ilić.

(Foto: Partizan)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

SAŠA ILIĆ: VIŠE NE ZABUŠAVAM

Izvor: Kurir, 21.Jan.2011

Ne hvata krivine. Iako je među najiskusnijim fudbalerima Partizana, Saša Ilić i dalje svaki trening srpskog šampiona odrađuje bez ikakvih popusta, a miljenik navijača crno-belih priznaje da se više ne koristi trikovima kako bi sebi olakšao treninge. On kaže kako je u mlađim danima često umeo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.