Šaponjić za B92: Ostvarili smo san, a sada na LŠ

Izvor: B92, 22.Jun.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šaponjić za B92: Ostvarili smo san, a sada na LŠ

Sa nepunih 18 godina dočekao je da postane svetski prvak i da bude jedan od najvažnijih igrača na putu ka zlatnoj medalji.

Napadač Partizana i reprezentacije Ivan Šaponjić još sređuje utiske sa tek završenog Mundijalita, ali već razmišlja i o budućnosti, o čemu je govorio u kratkom intervjuu za B92.

Finalna utakmica sa Brazilom bila je najveća u dosadašnjoj karijeri za većinu mladića koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nose dres reprezentacije.

“Jedva sam zaspao pred taj meč, pravo da vam kažem. Celu noć sam razmišljao o utakmici. San je igrati finale Svetskog prvenstva, to je nešto neverovatno i celu noć sam proveo sa time u mislima. Nekako sam na kraju zaspao, a sutradan smo svi verovali u pobedu. Ostvarilo se ono što smo želeli i svi smo presrećni. Još ni sami nismo svesni šta smo uradili i koliki smo uspeh napravili“, počinje Šaponjić priču za B92.

Kompletan intervju s napadačem Partizana pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.