Sankcije za Šćepovića: Opomena pred isključenje…

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sankcije za Šćepovića: Opomena pred isključenje…

Strpljenju stručnog štaba se bliži kraj, samim tim i era Marka Šćepovića u Partizanu! Talentovani centarfor je ponovo „na ledu” kod trenera Aleksandra Stanojevića, koji na njega ne računa ni za drugo prvenstveno kolo.

Ove sezone Šćepović junior je bio starter dva puta protiv Škendije i Genka, a onda je – nestao.
- Ako napadač ne postiže golove iz šansi naravno da ispada iz tim, neće ga biti ni ako se ponaša na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << određen način. Ko ne ispunjava uslove neće biti u prvom, možda ni u drugom planu. Partizan je svetinja i moramo da mu se prilagođavamo, a ne klub nama – dopunio je Stanojević.
To bi moglo da znači čak i prodaju nekadašnjeg fudbalera Teleoptika, u preostalih deset dana prelaznog roka.
- Nemojte da me pitate o igraču koji bi tek trebalo da se dokaže da bi stekao kredibilitet. Razumeo bih da ste me lane pitali za Klea, ali kod mene i Saša Ilić, iako ima veliki kredit, mora neprestano da se dokazuje. A ne neki igrači koji još ništa nisu doneli klub –  jasan je Stanojević
Marko Šćepović je dobio drugi ukor i ako ne promeni pristup obavezama nije potrebno imati visok koeficijent inteligencije da bi se zaključilo kako je sledeće kaznena mera – isključenje. Ili prodaja.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Sankcije za Šćepovića: Opomena pred isključenje…

Izvor: Utakmica.rs, 20.Avg.2011

Zurnal.rs: Strpljenju stručnog štaba se bliži kraj, samim tim i era Marka Šćepovića u Partizanu! Talentovani centarfor je ponovo "na ledu" kod trenera &#1040;leksandra Stanojevića, koji na njega ne računa ni za drugo prvenstveno kolo. Ove sezone Šćepović junior..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.