ŠUMADINCIMA GORKA CEDEVITA: Radnički poražen u Zagrebu

Izvor: Kurir, 17.Nov.2013, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUMADINCIMA GORKA CEDEVITA: Radnički poražen u Zagrebu

Radnički je u prvih osam kola regionalne lige zabeležio samo tri pobede

ZAGREB - Košarkaši Cedevite pobedili su u Zagrebu ekipu Radničkog rezultatom 79:71 (23:20, 20:13, 16:21, 20:17) u meču osmog kola ABA lige.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ante Delaš sa 19 poena. U poraženom timu najbolji je bio Sava Lešić sa 27 poena.

Radnički je zabeležio peti poraz uz samo tri pobede u regionalnom takmičenju.

Mega vizura >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je u Smederevu bila bolja od Širokog 82:73 uz odličnu igru Dangubića, koji je za domaću ekipu postigao 17 poena. Mega vizura ima četiri pobe i isto toliko poraza.

Poslednji meč osmog kola ABA lige biće odigran u ponedeljak, a sastaće se Partizan i Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBEDLJIV TRIJUMF: Aleksandrov moćan protiv Vircburga

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 11:28

Srpski internacionalac je blistao sa 14 poena (5/6 sa linije penala, 3/5 za dva i 1/3 za tri) uz pet skokova i dve asistencije..Košarkaši nemačkog Oldenburga zabeležili su i sedmu pobedu u Bundesligi savladavši u 9. kolu ekipu Vircburga sa 79:60...Ni rasprodata dvorana nije pomogla Vircburgu da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.