STIGLE NOVE INFORMACIJE: Evo kada se Natho VRAĆA na teren!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 20:47

STIGLE NOVE INFORMACIJE: Evo kada se Natho VRAĆA na teren!

Izraelcu dijagnostikovana anemija.

Svi navijači Partizana ostali su u neverici, kada je Birbas Natho tokom igranja za  reprezentaciju Izraela u meču protiv selekcije Austrije, iznenada napustio teren.

Kasnije se ispostavilo da iskusni vezista boluje od anemije, posle čega je doveden u pitanje termin njegovog povratka na teren.

Znalo se da Natho neće moći pre starta prolećne sezone da se priključi saigračima, međutim, najnovije informacije o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovom zdravstvenom stanju donose pozitivne vibracije za stručni štab na čelu sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

Jedan od najboljih fudbalera Partizana u potpunosti je rešio problem sa anemijom i spreman je za povratak na teren!

Crno-belima najverovatnije će se pridružiti na zimskim pripremama.

Ovu informaciju je potvrdio klupski lekar Partizana, Sead Malićević, tako da će šef struke Stanojević imati brigu manje kada krenu pripreme za start drugog dela sezone.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.