STANOJEVIĆ: Radu važan meč za opstanak, nama za titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 18:09

STANOJEVIĆ: Radu važan meč za opstanak, nama za titulu

Partizan gostuje na Banjici.

Fudbaleri Partizana u nedelju od 17.05 gostuju na Banjici protiv Rada, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević je upravo protiv Građevinara u jesenjem delu sezone počeo svoj drugi mandat na klupi kluba iz Humske. Ipak, Stanojević sada očekuje drugačiji meč protiv Rada u odnosu na jesenas.

 - Promenili su i trenera, Milanović je dosta podigao ekipu Rada. Vidi se da Rad igra durgačije neko jesenas, mi smo takođe bolji, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će biti kvalitetna utakmica. Njima je važna utakmica za opstanak, nama za titulu i to garantuje težak meč. Svaka utakmica je drugačija, novo dokazivanje i nema dve slične utakmice, da ne kažem iste, maksimalno smo motivisani da se dokazujemo iz utakmice u utakmicu. Pamtim Andriju Kaluđerovića, vrlo je opasan, može da postigne gol iz svake situacije - jasan je Stanojević.

Partizan na spisku novog selektora Srbije Dragana Stojkovića nema nijednog igrača, a Stanojevć nije želeo da se bavi spiskom već je samo poželeo sreću Stojkoviću.

 - Sad da komentarišem imena nema potrebe. Video sam spisak i prvi utisak mi je da je pozvao dosta ofanzivnih igrača, napadača. Što nije pozvao nikoga iz Partizana, nemamo nikakav problem. Na nama je da dokažemo i pokažemo da naši igrači zaslužuju taj dres. Mi želimo odavde da pošaljemo pozitivnu energiju i vibraciju, da smo uz selektora i nacionalni tim, svi želimo da bude dobro. Nije bitno ko igra, mogu samo da poželim mnogo sreće - rekao je Stanojević.

Dugo se Bajernu nije ovako klimala titula u Bundesligi. RB Lajpcig mu je za petama, a večeras (18.30) mu u goste stiže probuđeni Dortmund i preti da mu napravo ozbilljan problem. Kvota na keca je 1,77, na duplu šansu X2 2,05, a na GG3+ 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Dortmund.

Osvrnuo se Stanojević na igrače koji nisu želeli da prihvate odlazak na pozajmicu, a radi se o Denisu Stojkoviću i Nikoli Čoliću.

 - Oni su pogrešili, to je evidentno, ali baš utakmice koje organizujemo su zbog njih, da pokažu da u datom trenutku možemo da računamo na njih. Od njih zavisi, ja nemam problem sa tim, ako pokažu da mogu i ako zasluže sigurno će igrati. Lazaru neće biti predložena pozajmica, on je pojačao rad u svim segmentima igre, sve zavisi od njega, ali on je veoma blizu prvog tima. Podiže se, zadovoljan sam i nema govora oko pozajmice kada je on u pitanju - zaključio je Stanojević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lais Ribeiro, devojka bivšeg košarkaša Žoakima Noe
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.