STANOJEVIĆ PRED SOČI: Ne možete da budete favorit protiv njih

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 18:55

STANOJEVIĆ PRED SOČI: Ne možete da budete favorit protiv njih

Partizan sutra od 18 časova gostuje u Rusiji.

Fudbaleri Partizana sutra od 18 časova igraju u Rusiji protiv Sočija prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Trener crno-belih Aleksandar Stanojević smatra da njegov tim nije favorit uprkos statusu nosioca.

 - Mi smo povlašćeni u žrebu, jasno je kakav nam je s te strane status u Evropi, imamo više iskustva. Ali, ne možete da budete favorit protiv kluba koji je bio na četiri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od drugoplasirane ekipe u jakoj ruskoj ligi. Vidite kakav stadion imaju, kakve uslove, koliko ulažu - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare. - Soči ima mnogo novih igrača, imaju i iskusne. Ne bih o individualnom kvalitetu. Oni su dobar tim.

Bibras Natho koji je u sjajnoj formi od poečtka sezone srećan je što će ponovo igrati u Rusiji jer je dobar deo karijere proveo upravo u toj zemlji.

 - Ovde sam proveo osam godina svoje karijere i ovo je moj drugi dom. Ali, došao sam da pobedim. Došli smo sa jednim ciljem i učinićemo sve da ga ostvarimo. Imam prijatelja ovde, Kristijan Noboa je bio sa mnom u Kazanju. Mnogo vremena smo proveli zajedno. Želim mu sreću, ali ne sutra - naglasio je Natho.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.