Izvor: HotSport.rs, 27.Dec.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAKOVAO KOFERE: Jokanović završio saradnju sa Makabijem

Najave da bi Slaviša Jokanović mogao da se vrati u Englesku dobile su epilog odnosno bivši trener Partizana i definitivno će preuzeti ekipu Fulama.

Naime, kako prenose ostrvski mediji klub iz Londona postigao je dogovoro sa Makabijem iz Tel Aviva oko obeštećenja pa će za slobodu srpskog stručnjaka uplatiti Izraelcima 250 hiljada funti.
Zadatak koji će Jokanović dobiti u novom klubu je da sa ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izbori opstanak u Čempionšipu, a on neće biti uopšte jednostavan pošto je tim trenutno na 18. mestu na tabeli sa samo tri boda više od timova koji se nalaze u opasnoj zoni.
Podsećamo da je Jokanović prošle godine uspeo da uvede Votford u Premijer ligu, da bi se potom preselio u Tel Aviv odnosno Makabi sa kojim je uspeo da izbori plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan,   London

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokanović trener Fulama

Izvor: Beta, 28.Dec.2015, 10:52

Srpski trener Slaviša Jokanović novi je šef stručnog štaba Fulama, saopštio je engleski drugoligaš u nedelju kasno uveče.Jokanović je tokom ove sezone trenirao Makabi iz Tel Aviva, koji je lider izraelskog prvenstva posle 16. kola."Izvinjavam se svim navijačima Makabija što odlazim. U Engleskoj...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.