Izvor: HotSport.rs, 18.Okt.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Drulović već na debiju napravio velike promene u startnih 11! (SASTAVI)

Fudbaleri Partizana od 19 sati igraju meč protiv Javora na svom stadionu u Humskoj, što je ujedno i debi novog trenera Ljubinka Drulovića. 

U odnosu na meč u Surdulici van prvih 11 su Stefan Babović, Alen Stevanović i Ćirković koje su zamenili Saša Lukić, Andrija Živković i Fabrisio Dornelas. Pomenuti Babović kao ni Saša Ilić ne nalaze se ni na klupi crno-belih, kao ni povređenih Abubakara i Balažica. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan: Živković – Vulićević, Fabrisio, Ostojić, Subić – Jevtović, Brašanac, Lukić – Živković, Grbić, Božinov.
Javor: Đogatović – Gajić, Miletić, Crnomarković, Đokić – Ađuru, Docić, Gafurov – Eliomar, Dražić, Kolaković.
The post SLS: Drulović već na debiju napravio velike promene u startnih 11! (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO: Partizan - Javor 3:1, Božinov overio tri boda! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015

Pratite tekstualni prenos utakmice 14. kola Superlige..KRAJ MEČA!..92. minut - GOOOL!!!  Drugi gol za Javor. Dušan Kolaković je strelac, pošto je lopta zakačila Fabrisija Dornelasa i prevarila Živka Živkovića. Još jednom izgubljena lopta crno-belih na svojoj polovini terena...67. minut - GOOOOOL!...

Nastavak na MozzartSport.com...

Došao Drulović, Partizan pobedio!

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015

Partizan gubio, ali je zasluženo pobedio Javor 3:2 u meču 14. kola Superlige...Partizan je dobio bitku za treće mesto...Crno-beli pobedili su u Humskoj Javor 3:1 (2:1) u derbiju 14. kola Superlige i sa šestog mesta, na koje su pali tokom poslednje runde Superlige, probili se na poziciju broj tri...

Nastavak na Mondo...

PROKLETSTVO PARTIZANA SE NASTAVLJA: ‘Omađijana’ ‘bela tačka’ ispod južne tribine u Humskoj (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2015, 00:14

Fudbaleri Partizana u poslednja dva meča u Humskoj promašili su tri jedanaesterca, i to sva tri na južnoj strani stadiona.. . Šta li se to dešava sa golom najbližem najvatrenijim navijačima Partizana kada se penali šutiraju na toj strani stadiona u Humskoj?. Petar Grbić i Stefan Babović su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.