Izvor: HotSport.rs, 20.Jul.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEJDUBA SUMA: Srećan sam što sam član crno-bele porodice!

Danas je na stadionu Partizana predstavljeno najveće pojačanje ovog leta, a možda i decenije Sejduba Suma, a evo šta je Gvinejac rekao ‘sedmoj sili’.

– Volim ovaj klub, ovo je fantastičan klub za moju karijeru. Meni je čast da bude deo crne-bele porodice, da se dokažem kroz igre, da napredujem i budem bolji. Hoću da dam ono najbolje od sebe za klub. Ja sam odabrao klub odavno, zadovoljan sam što sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << došao juče. Učinili su mi čast, nadam se da će svi biti srećni – rekao je Suma.
Novo pojačenje se osvrnulo i na predstojeće mečeve sa Olimpijakosom u kvalfikacijama za Ligu šampiona.
– Nadam se da ću biti starter protiv Olimpijakosa. Imam pet dana ispred sebe da se dokažem Đukiću. Krećem od danas. Upoznaću se sa timom i trenerom.
Sejduba Suma je dobar prijatel sa Leandre Tavambom, evo šta mu je Kamerunac rekao o Partizanu.
– Pričao mi je u istoriji Partizana, navijačima. To me je sve motivisalo. Što se tiče golova – daću najbolje što mogu. Svi smo deo tima, moje je da pomognem ekipi – zaključio je Suma.
U 16 časova Sejduba Suma će biti predstavljen navijačima, a ulaz ina ‘istok’ biće slobodan. Naravno, prenos predstavljanja najskupljeg pojačanja Partizana u istoriji možete da pogledate na HotSportu.
The post SEJDUBA SUMA: Srećan sam što sam član crno-bele porodice! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.