(SASTAVI) STANOJEVIĆ SVE IZNENADIO: Evo s kojim snagama napada TSC

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 12:54

(SASTAVI) STANOJEVIĆ SVE IZNENADIO: Evo s kojim snagama napada TSC

Derbi kola.

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole i Partizana odigraće od 13:30 meč 14. kola Superlige. Ovo će biti prva utakmica na novom stadionu u Bačkoj Topoli.

Crno-beli će na ovo meču biti bez pomoći kapitena Lazara Markovića, dok domaći tim u utakmicu ulazi posle smene Mladena Krstajića sa mesta šefa stručnog štaba. A tim će na danas voditi Mirko Jovanović.

Ekipa iz Bačke Topole trenutno je na četvrtoj poziciji u šampionatu sa pet bodova manje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od trećeplasiranog Čukaričkog. TSC i Partizan su do sada odigrali četiri meča u Superligi Srbije. Oba tima imaju po jednu pobedu, dok su dva meča završena nerešenim rezultatom.

Evo za koje sastave su se opredelili Mirko Jovanović i Aleksandar Stanojević.

TSC: Filipović, Stojković, Tomanović, Stanojlović, Zec, Banjac, Krsmanović, Antonić, Stanojev, Rajković, Petković

PARTIZAN: Stevanović- Miljković, Vujačić, Miletić, Urošević- Zdjelar, Jojić- Pantić, Natho, Terzić- Gomeš

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova pobeda Partizana, nakon preokreta pao i TSC

Izvor: RTS, 24.Okt.2021

Fudbaleri Partizana savladali su na gostovanju u Bačkoj Topoli ekipu TSC-a sa 3:1 u derbi meču 14. kola Superlige Srbije. . Veoma dinamičan meč odigrali su TSC i Partizan na solidno popunjenom, novom stadionu u Bačkoj Topoli...TSC je testirao Partizan, uspeo da ih namuči,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.