Rikardo Gomeš: Mogli smo više, ali dobro je i ovako

Izvor: Mondo, 09.Dec.2018, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rikardo Gomeš: Mogli smo više, ali dobro je i ovako

Napadač Partizana Rikardo Gomeš govorio o svom i timskom učinku protiv Rada.

Pobedom protiv Rada na Banjici, Partizan je prekinuo niz neprijatnih gostovanja, na kojima nije uspevao da pobedi. "Crna serija" trajala je još od 15. septembra i meča protiv Proletera u Novom Sadu (1:0).

Na stadionu "građevinara" nije bilo dramatično, a želju trenera Zorana Bate Mirkovića da se što pre postigne gol, crno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su ispunili odmah na početku i već posle desetak minuta vodili 2:0. "Parni valjak" imao je šanse da do vrha napuni mrežu Rada, ali su brojne prilike ostale neiskorišćene.

Partizan "završio posao" na Banjici za 10 minuta!Prvi strelac Partizana Rikardo Gomeš  uvećao je učinak za još dva gola i sada mu Aleksa Vukanović beži za dva pogotka. Napač Napretka je postigao 12, Nermin Haskić iz Radničkog 11, a Rikardo 10...

"Srećni smo što smo odneli tri boda, a potom i što sam se dva puta upisao u listu strelaca", rekao je napadač Partizana u izjavi datoj portparolu crno-belih Biljani Obradović.

"Možda smo mogli i više, postojale su šanse i za moj het-trik, ali dobro je i ovako, važna je pobeda. Već sam rekao da su mi golovi još veća satisfakcija kada moj tim pobeđuje i zato srećni završavamo ovu utakmicu", dodao je Rikardo.

Izvor: MONDO/TV Arena Sport

Partizan u poslednjem kolu pred zimsku pauzu narednog vikenda dočekuje Mačvu.

"Ostaje nam još jedna utakmica kod kuće i nadamo se da ćemo ponoviti ovakvu igru i opet obradovati navijače. Zadržali smo nulu u odbrani i još jednom pokazali da imamo odličnu odbranu. Zahvaljujem se svim saigračima".

Filip Kljajić je iznenada dobio priliku, jer se Vladimir Stojković povredio na zagrevanju.

"Da, malo vremena sam imao da se zagrejem. Generalno nemam problem sa tim pošto se uvek pripremam za utakmicu kao da postoji šansa da uđem. Danas sam bio spremniji nego inače, s obzirom na to da Stojković nije trenirao dan pred utakmicu. Dobro je kad se ne primi gol, mada u Partizanu nekad ni to nije dovoljno ako se ne pobedi i ne uzmu tri boda. Tada niko ne gleda na to da li je mreža ostala mirna (sa ovom utakmicom 101 dan bez poraza), već da nismo osvojili tri boda", rekao je Kljajić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.