Rašović utučen: Videćemo dokle će mi dozvoliti da radim

Izvor: Sportal.rs, 16.Avg.2013, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović utučen: Videćemo dokle će mi dozvoliti da radim

Nije lako treneru Partizana Vuku Rašoviću pred gostovanje u Nišu ekipi Radničkog (subota 19.00). Crno-beli su na meti kritika zbog loše partije u meču sa Novim Pazarom, Aleksandar Mitrović je na lekarskim pregledima u Briselu, dok se Marko Šćepović povredio na prijateljskoj utakmici Kolumbije i Srbije i nije trenirao u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Meraklije i pun Čair čekaju osokoljene crno-bele (19,00 – SASTAVI)

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Avg.2013, 00:33

Slavljenički zaveslaj Nišavom – lek za evropske rane i uvertira pred utešnu plovidbu Tunskim jezerom. Crno–beli brod, osokoljen trijumfom nad Novim Pazarom, na jugu Srbije (19,00) želi da nastavi pobednički kurs i povrati samopouzdanje pred nova iskušenja u međunarodnim vodama.. (FOTO: I....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.