Rašović: Pametna igra i navijači izbacuju Ludogorec

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Avg.2013, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rašović: Pametna igra i navijači izbacuju Ludogorec

Trener Partizana Vuk Rašović rekao je da je Ludogorec favorit u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona, ali da će njegova ekipa pametnom igrom pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i podršku sa tribina.
(FOTO: V. Marković)
U ekipi vlada veoma pozitivna atmosfera, imamo aktivan rezultat iz prvog meča i probaćemo da iskoristimo tu činjenicu da iznenadimo Bugare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koji su i dalje favoriti. Znamo da su kroz istoriju navijači uvek bili 12. igrač, nadam se da će igrači da im daju impuls sa terena – rekao je Rašović na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.
On je dodao da očekuje da Ludogorec zaigra kao u prvom meču, koji je bugarski tim dobio sa 2:1.
Verujem da će i oni da napaduju jer je rezultat otvoren. Igračima je sada lakše jer su u prvom meču u Razgradu osetili kvalitet bugarskog šampiona. Imamo veliku želju da pobedimo i prođemo dalje, to se vidi kod svakog igrača – poručio je Rašović.
Trener Partizana je bio jedan od junaka istorijskih utakmica crno–belih protiv Njukasla u jesen 1998. godine u Kupu kupova.
Lepo je setiti se tih utakmica, a imamo iz naše istorije dosta primera da smo stizali negativan rezultat. Prošle godine smo tako izbacili Tromso i ušli u Ligu Evrope – naglasio je Rašović.
Napadač Partizana Aleksandar Mitrović rekao je da nije imao previše vremena za slavlje posle uspeha sa omladincima Srbije.
Očekuje me nova važna utakmica, svi jedva čekamo da počne i nadamo se prolazu dalje. Ludogorec je kvalitetna ekipa, ali gledao sam prvi meč i možda nam oni leže više od jermenskog Širaka – rekao je Mitrović, kome je sportski direktor Albert Nađ uručio plaketu i majicu zbog trijumfa na EP u Litvaniji.
Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona Partizan – Ludogorec na programu je u utorak od 20.45 na stadionu u Humskoj.
Odlukom kluba 50 odsto prihoda od prodatih ulaznica biće namenjeno za pomoć košarkaškoj sekciji.


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rašović: Pametna igra i navijači izbacuju Ludogorec!

Izvor: NaDlanu.com, 05.Avg.2013

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović rekao je danas da je Ludogorec favorit u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Šampiona, ali da će njegova ekipa pametnom igrom pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena i podršku sa tribina..."U ekipi vlada veoma pozitivna atmosfera, imamo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.