Prvo poziv, pa pretnja - Ćelo, čuvaj se!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo poziv, pa pretnja - "Ćelo, čuvaj se!"

Defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić ostvario je fudbalske snove. Nakon crno-belog dresa imaće priliku da obuče i onaj sa državnim grbom.

Već neko vreme navijači Partizana agituju po portalima, forumima i društvenim mrežama da Nemanja R. Miletić dobije poziv u reprezentaciju Srbije, a njihova želja ispunjena je u nedelju uveče.

Selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mladen Krstajić obavestio je čelnike Partizana da računa na Nemanju Miletića za mečeve sa Crnom Gorom i Rumunijom. Vest je Miletića zatekla u rodnom Lešku.

"Samo što sam stigao  na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana gospodina Miloša Vazure, koji  mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato", objasnio je Miletić za zvanični sajt Partizana.

Već u nedelju uveče Nemanja Miletić je morao nazad za Beograd, a ona pravac Sportski centar FSS u Staroj Pazovi. Delić onoga što oseća podelio je sa navijačima.

"Osećam se fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku", podvlači Miletić.

Po dolasku u Staru Pazovu imao je prilike da se sretne i porazgovara sa igračima koje poznaje godinama (Nikola Milenković), Branko Jovičić, Mijat Gaćinović).

Priliku za debi u dresu sa državnim grbom Nemanja R. Miletić imaće u četvrtak. "Orlovi" idu na megdan Crnoj Gori, selekciji za koju nastupaju trojica fudbalera Partizana. Jedan od njih nije propustio priliku da "zapreti" Miletiću.

"Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (prim. aut. Marko Janković) je već u svom stilu napisao: 'Ćelo, čuvaj se!'", kroz osmeh završava Miletić.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.