Protiv nas su svi uvek i više nego motivisani

Izvor: B92, 16.Feb.2020, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Protiv nas su svi uvek i više nego motivisani"

Vezista Partizana Saša Zdjelar rekao je da njegovoj ekipi neće biti lako u drugom delu sezone.

Zdjelar je za Žurnal rekao da njegova ekipa ne sme sebi da dozvoli nijedan kiks.

"Prvo, nije floskula: protiv nas su svi i uvek i više nego motivisani. Drugo, bodovna razlika u odnosu na lidera je takva da ne smemo sebi da dozvolimo nijedan kiks. Za Partizan je svaki tim ozbiljan protivnik, bez obzira koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio na tabeli."

U redovima crno-belih nema opuštanja – svaka utakmica je bitna.

"Naš zadatak je da svakoj utakmici pristupimo maksimalno skoncentrisani i uzimamo po tri boda, kako bismo iz nedelje u nedelju išli ka cilju."

Prvi meč u nastavku sezone igraju u nedelju od 16:00 protiv Radnika iz Surdulice.

"Radnik dolazi na naš stadion, voleo bih da nas navijači podrže. Jesenas smo pokazali da igramo lep fudbal i da smo dobar tim. Daćemo sve od sebe da Partizan unapredimo još više."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.