Promene u Vojvodini, Lalat odjavio četvoricu, biće i pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promene u Vojvodini, Lalat "odjavio" četvoricu, biće i pojačanja!

U Novom Sadu zadovoljni prvim delom sezone.

Vojvodina će ove zime doživeti određene promene u svojoj ekipi.

Novosađani se trenutno nalaze na drugom mestu na tabeli sa utakmicom manje u odnosu na Partizan i Čukarički, međutim u poslednje vreme tinja sukob između sportskog direktora Nikole Lazetića i trenera Nenada Lalatovića.

Strateg "lala" istakao je u izjavi za Sportski žurnal da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ekipu sigurno napustiti četvorica fudbalera, dok je još jedan na izlaznim vratima kluba sa Karađorđa.





"Nemanja Nikolić, Željko Filipović, Nikola Petković i Nemanja Vučić. Oni u finišu prvog dela šampionata nisu bili u konkurenciji za sastav, a u ovoj pauzi slobodni su da biraju gde će nastaviti karijeru. Pored njih, tu je i Branko Lazarević, kojeg ne bi da se odričemo, ali on je izrazio želju da promeni sredinu u kojoj bi imao više prostora da igra", otkrio je Lalatović.

Što se tiče mogućih novajlija, prvi stručnjak Novosađana neće o imenima, ali najavljuje da će i na tom planu u ovoj zimskoj pauzi biti novosti:

Temperamentni stručnjak je najavio i novajlije.

"Potrebna su nam pojačanja, ali ne više od trojice. Ako bude moguće, voleo bih da angažujemo proverene igrače, dokazane na superligaškoj sceni, one za koje može da se očekuje da podignu nivo naše igre. U svakom slučaju, zadovoljan sam onim što je Vojvodina postigla u prvom delu sezone i kostur tima koji je uspešno izneo teret takmičarskih obaveza uverio je da zaslužuje poverenje i na proleće", kazao je šef struke Vojvodine.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.