Povratak Pekovića,ali poraz Minesote

Izvor: NaDlanu.com, 03.Apr.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Pekovića,ali poraz Minesote

Košarkaši Sakramenta pobedili su u gostima Minesotu sa 116:108, a poraženom timu nije pomogao ni crnogorski centar Nikola Peković, koji se vratio posle sedam propuštenih utakmica.

Nekadašnji centar Partizana zaršio je utakmicu sa 17 poena za 19 minuta na parketu i bio je drugi najefikasniji igrač ekipe, posle Kevina Lava, koji je postigao 23 poena. Nikola Peković je propustio sedam utakmica zbog povrede oba članka. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Oklahomu je predvodio Kevin Durent sa 21 poenom, dok je Rasel Vestbruk doprineo sa 19 poena u pobedi nad Oklahomom. LA Klipersi su zabeležili i šestu uzastopnu pobedu posle trijumfa nad šampionom Dalasom od 94:75. To je timu iz Kalifornije najduži pobednički niz u poslednjih 20 godina. Rendi Foje dao je 28 poena i postigao je osam trojki, čime je izjednačio rekord kluba. Klipersi su poslednji put pobedili na proleće 1992. godine, a Dalas su u gostima savladali 2006. Najefikasniji u timu šampiona bio je Dirk Novicki sa 19 poena. Dalas je igrao bez povređenih Džejsona Kida i Lamara Odoma. Hjuston je u gostima pobedio Čikago sa 99:93, posle preokreta. Čikago je sredinom treće četvrtine vodio sa 13 poena razlike, ali je Hjuston tada počeo da pogađa i tera domaćina na greške. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je slovenački reprezentativac Goran Dragič sa 20 poena, dok je Luis Skola doprineo sa 18 poena i 12 skokova. Čikao je u nedelju izgubio od Oklahome i tako vezao dva poraza posle više od godinu dana. Bulsi su igrali bez svog najbolje igrača, Derika Rouza, koji je zbog povrede prepona propustio 11 utakmica do sada. Rezultati utakmica: Vašington - Milvoki 98:112 Čikago - Hjuston 99:93 Memfis - Oklahoma 88:94 Dalas - LA Klipers 75:94 Sakramento - Minesota 116:108 Portland - Juta 97:102 Beta

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.