Pogledajte-zasto-je-Trajkovic-zaradio-crveni-karton

Izvor: medio.rs, 07.Avg.2014, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte-zasto-je-Trajkovic-zaradio-crveni-karton

Štoper crno-belih je bez lopte udario s leđa po bradi centarfora Ludogoreca Romana Bezjaka.

Centralni defanzivac Partizana Branislav Trajković zaradio je direktan crveni karton u 41. minutu meča protiv Ludogoreca i svoje saigrače ostavio na cedilu u nastavku meča.

Štoper crno-belih je bez lopte udario s leđa po bradi centarfora Ludogoreca Romana Bezjaka, što nije promaklo glavnom sudiji Alekseju Kulbakovu iz Belorusije.

Belorus je bez mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << dileme pokazao crveni karton Trajkoviću. Partizan i Ludogorec su igrali 2:2, a crno-beli su ostali bez plasmana u plej-of za Ligu šampiona.

Pogledajte nesmotreni potez Partizanovog igrača.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.


Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Trajkoviću baš ne idu velike utakmice u Partizanu: Tri meča, dva penala i dva crvena kartona (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 07.Avg.2014

Branislav Trajković nema ni sreće, neki će reći i znanja, kada je reč o velikim utakmicama. Korpulentni centralni bek je na tri možda najveća meča koje je odigrao od dolaska u Partizan imao bilans kakav se ne pamti u Humskoj - dva penala i jedan crveni karton...Protiv Vojvodine je njegov prekršaj...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.