Pobeda lepa prilika za Top 16, Turk Telekom je favorit

Izvor: Vesti-online.com, 30.Okt.2018, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pobeda lepa prilika za Top 16, Turk Telekom je favorit "

Košarkaši Partizana posle smene trenera Nenada Čanka sutra gostuju u Ankari ekipi Turk Telekoma sa ambicijom da ostvare važnu pobedu za prolaz iz C grupe Evrokupa.

Crno-bele će u Turskoj voditi pomoćni trener Aleksandar Matović, sve dok ne bude imenovan novi šef stručnog štaba.

- Situacija u kojoj se nalazimo jeste specifična, ali se trudimo da na to ne obraćamo veliku pažnju, već da se fokusiramo na svoju igru i na analizu igre našeg protivnika. U prošlom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kolu, oni su u Trentu došli do važne pobede i sigurno će želeti da je na neki način potvrde kako bi sa bolje pozicije u odnosu na nas završili prvi deo takmičenja- rekao je Matović za klupski sajt.

Partizan je u lošoj seriji od pet uzastopnih poraza, ali Matović veruje u prekid niza.

- Verujem da možemo da odigramo u dobrom ritmu i dođemo do pobede koja bi nam puno značila- istakao je Matović.

Mladi bek Amar Gegić meč u Ankari označio je kao veoma važan za ekipu.

- Pobedom bismo stekli lepu šansu za plasman u Top 16. Ipak, put do pobede neće biti nimalo lak. Turk Telekom ima odličnu ekipu, punu iskusnih igrača koji svakome mogu da naprave probleme i svesni smo da uloga favorita pripada njima. Bez obzira na to, mislim da smo u stanju da taj odnos snaga učinimo drugačijim kada utakmica počne- zaključio je Gegić.

Utakmica 5. kola Evrokupa Turk Telekom - Partizan igra se sutra od 18 sati.

Danas se od duela iz Partizanove grupe C igra Asvel - Zenit i Valensija - Trento, oba od 20:30.

Crno-beli od danas u Ankari! Sutra protiv @TurkTelekom_SK #KKPartizan će sa klupe predvoditi Aleksandar Matović. https://t.co/QsjSnNXaK6#7DaysEuroCup pic.twitter.com/XlFaKXJgWt— KK Partizan NIS (@PartizanBC) October 30, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.