Pera Božić trener u filijali San Antonija

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2017, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pera Božić trener u filijali San Antonija

Nekadašnji kapiten Partizana biće pomoćnik Blejku Ejhernu u Razvojnoj ligi

Nekadašnji košarkaš i trener Partizana Petar Božić karijeru će nastaviti u SAD. On je imenovan za pomoćnog trenera u ekipi Ostin Sparsa koja se takmiči u razvojnoj ligi. Naravno, ovaj tim je filijala slavnog NBA ligaša San Antonio Sparsa.

Božić od odlaska sa klupe Partizana u januaru prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije imao angažman, a u Ostinu će pomagati prvom treneru Blejku Ejhernu.

Legendarni kapiten Partizana se već nalazi u trening kampu ekipe iz Teksasa, koja će u ponedeljak imati promociju pred početak sezone.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Petar Božić asistent u filijali Sparsa

Izvor: B92, 29.Okt.2017

Nekadašnji kapiten košarkaša Partizana Petar Božić imenovan je za pomoćnog trenera Ostina Sparsa, filijale čuvenih San Antonio Sparsa, piše američki OSC...Božić je na tom mestu predstavljen zajedno sa Mičom Džonsonom i Džejmsom Singltonom, dok je glavni trener tima koji se takmiči u Razvojnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.