Pazarci tvrde: Nikolić je sudijama psovao srpsku majku!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2014, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci tvrde: Nikolić je sudijama psovao srpsku majku!

"Trener Partizana je pretio da će povući ekipu ako ga neko bude vređao. Provocirao je publiku i sudije", poručuje generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana skoro sve proteklo u najboljem redu, što, prema njegovim recima, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dokazuju ocene prisutnih zvanicnika Fudbalskog saveza Srbije (FŠ).

U derbiju 14. kola nacionalne Superlige Novi Pazar i Partizana odigrali su danas nerešeno 1:1.

"Skoro sve je proteklo u najboljem redu, sem nekoliko ispada pojedinaca za koje od policije tražimo da ih pronađu i procesuiraju, jer štete svima nama. Ali to nije razlog za alibi trenera Partizana Marka Nikolića koji na sve moguće načine pokušava da opravda svoj neuspeh u Pazaru. Pre nego što je došao na stadion pretio je da ce povući ekipu sa terena ako ga neko bude vređao, a od samog početka provocirao je i sudije i publiku“, rekao je Korać.

Nikolić je tokom današnje utakmice u nekoliko navrata vređan sa tribina, a u poslednjih 20 minuta dobio je crveni karton zbog prigovora sudiji posle poništenog gola Vladimira Volkova zbog ofsajda.

"Nikoliću je krivo i ništa ne valja u Novom Pazaru, jer nije uspeo da savlada našu ekipu. Naša publika je aplauzom pozdravila velikog čoveka i fudbalera Sašu Ilića, što dokazuje da prepoznaju prave vrednosti. Tražicemo od Disciplinske komisije FSS da kazne NikoliĆa koji je nakon utakmice psovao srpsku majku sudijama i pokušao fizicki da se obraČuna sa njima", dodao je Korać.

(Foto Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sekretar Novog Pazara izneo teške optužbe: Nikolić psovao srpsku majku sudijama!

Izvor: 24sata, 30.Nov.2014

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać, izjavio je da je na prvenstvenoj utakmici protiv Partizana sve proteklo u najboljem redu, a da je Marko Nikolić tražio na sve načine da opravda neuspeh svoje ekipe..."Skoro sve je proteklo u najboljem redu, sem nekoliko ispada pojedinaca...

Nastavak na 24sata...

Enis Pilica, trener KK “Novi Pazar Winer”: Košarka je sport koji se voli!

Izvor: SandzakPress.net, 01.Dec.2014, 13:26

  Novi Pazar – “Pokušaćemo da izborimo svoje mjesto pod suncem jer su i fudbal i atletika daleko ispred nas, a imena košarkaških talenata poput Senada Zukorlića, Aldina Islamovića i Alme Korać govore da smo na pravom putu”. Kada govorimo o trenutnom stanju u sportu Novog Pazara neizbježni...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.