Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 11:34

Partizan pregovara sa Đorđevićevim bekom

Devin Marbl na radaru crno-belih

Partizan je, posle odlaska Korija Voldena, rešio goruće pitanje prvog plejmejkera za narednu sezonu. Crno-beli su potpisali ugovor sa Kodijem Milerom-Mekintajerom, i počeli aktivnosti u letnjem prelaznom roku. Bura se očekuje posle imenovanja Vlade Šćepoanovića za novog trenera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Mediji iz Turske su danas objavili informaciju da je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizan jako zainteresovan za krilnog košarkaša Virtusa iz Bolonje, Devina Marbla. Reč je o nekadašnjem velikom projektu,od koga se očekivalo da zablista u NBA lige, pošto ga je izabrao Denver Nagets.

Međutim, posle serije povreda Marbl je morao da sreću potraži u Evropi. Igrao je za Aris, Trento i ove sezone Virtus iz Bolonje.

U italijanskoj ligi prosečno je beležio 10 poena, uz pet skokova i dve asistencije. Njegova najveća prednost je što može da odgovori zadacima na svim spoljnim pozicijama. Dakle, koristan je kao plejmejker, bek i nisko krilo. Važi za izuzetno dobrog odbrambenog igrača koji lateralnim kretanjima i brzim nogama može da čuva najbolje strelce protivničkog tima.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.