Panterova poruka posle rata u Madridu: Začepi

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 07:41

Panterova poruka posle "rata" u Madridu: "Začepi"

Kevin Panter jedini je košarkaš Partizana do sada koji je dao komentar na haos kojim je okončana utakmica protiv Real Madrida.

Panter se javio na Tviteru porukom upućenom jednom košarkaškom mediju koji je kao krivce za izbijanje tuče koja je dovela do isključenja gotovo svih igrača obe ekipe naveo upravo njega i igrača Reala Serhija Ljulja.

Odgovor Partizanovog kapitena bio je vrlo jasan: "Nisam ja počeo ništa. Začepite!"

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na 1.40 do kraja utakmice, pri ubedljivom vođstvu crno-belih, Ljulj je vrlo snažno i nesportski faulirao Pantera. Početno koškanje ova dva igrača ubrzo je preraslo u potpuni obračun na terenu u kom su učestvovali gotovo svi košarkaši obe ekipe.

Sudije su nekoliko minuta pregledale snimak i na kraju došle do, čini se, jedinog mogućeg rešenja - isključile su sve koji su u trenucima sukoba bili na terenu, prekinule utakmicu ipobedu dale Partizanu.

Najgore je u čitavom haosu prošao Dante Egzum kojeg je Geršon Jabuselervačkim zahvatom bacio na parket i koji je madridsku dvoranu napustio na štakama i, prema prvim informacijama, pokidane tetive na prstu noge.

Konačni epilog utakmice se još uvek čeka. Ko će uopšte nastupiti u trećoj utakmici u Beogradu odlučiće disciplinski organi Evrolige u narednim danima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter,   Košarka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kevin Panter poručuje: Nisam izazvao incident

Izvor: Danas, 28.Apr.2023

Nije mogao da istrpi očiglednu provokaciju Serhija Ljulja, ali ni reakcija Kevina Pantera nije bila razlog za neumerenu agresivnost košarkaša Real Madrida.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.