Panter: Džejms ovo radi tokom cele karijere VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 01:27

Panter: Džejms ovo radi tokom cele karijere VIDEO

Kapiten Partizana Kevin Panter ponovo je odigrao jednu odličnu utakmicu i bio jedan od najboljih u pobedi svog tima protiv Monaka.

Panter je utakmicu završio sa 25 poena, tri skoka i četiri asistencije.

"Jeste, izgleda da je tako, drag mi je što smo došli do pobede, što smo bili agresivni. Mi smo dobar tim na obe strane terena, drago mi je što smo bili dobri u napadu i u odbrani, to je moj tim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ", rekao je Kevin Panter.

Majk Džejms je dosta pričao o tebi, posle utakmice sa Panatinaikosom, a i vi ste pričali posle ovog meča.

"To je moj čovek, već nekoliko godina imamo dobar odnos, čujemo se skoro svake nedelje, uvek kada igramo jedan protiv drugoga ima malo i treš toka, to je normalno".

Kako komentariše njegove dva trojke na kraju meča.

"To je ono što on radi, to su gluposti, ne mogu ništa da kažem, on ovo radi tokom puno godina"

Sledeća utakmica protiv Olimpije Milano.

"Da pobedimo, iskreno sada ni ne razmišljam o narednom maču, samo o ovom trenutku i da se dobro odmorim", zaključio je kapiten Partizan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.