Izvor: 011vodič.com, 24.Avg.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROPADA TRANSFER? Pavlović pao na lekarskim pregledima u Laciju!

Mladi srpski fudbaler Strahinja Pavlović možda ipak ne potpiše za Lacio. Defanzivac Partizana je u petak otputovao u Rim, kako bi potpisao predugovor sa “nebesko-plavima” (ostao bi u Humskoj do kraja sezone), ali najnovije informacije iz Italije se neće dopasti navijačima crno-belih.
Kvota u MaxBetu na trijumf Rada protiv Mačve je 2.10.
Kako piše list Meseđero, Pavlović nije prošao testove na >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << lekarskom pregledu. Ne navodi se u čemu je tačno bio problem, ali čitav postupak se sada zakomplikovao.
Navodi se da će štoper Partizana ostati u Italiji do ponedeljka, za kada mu je zakazana nova serija pregleda. Ukoliko se ponove isti rezultati, moguće je da će Lacio odustati od transfera.
U tom slučaju bi srpski klub ostao bez 5.500.000 evra, koliko su se dogovorili da iznosi obeštećenje. Takođe, pitanje je hoće li Pavlović biti spreman za utakmicu koja u četvrtak očekuje Partizan u Norveškoj, protiv Moldea, u okviru revanš meča plej-ofa za Ligu Evrope.

The post PROPADA TRANSFER? Pavlović pao na lekarskim pregledima u Laciju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.