PROMENE PRED POLJSKU: Crno-beli BEZ trenera Džikića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMENE PRED POLJSKU: Crno-beli BEZ trenera Džikića! (FOTO)

Partizan pobedio Barane, ali pružio bledo izdanje iz mnogo razloga.

Trener Partizana, Aleksandar Džikić, odahnuo je posle pobede svog tima nas Mornarom, s obzirom na brojne probleme, koji potresaju crno-bele. Upravo zbog toga strateg tima iz Humske je rekao da ni u slučaju poraza ne bi prigovorio ništa igračima.

- Pre svega, čestitam Mornaru. Ponovo su nas namučili. Ja sam u najavi rekao da je to tim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čiji način igre nam ne odgovara. Hvala bogu pa smo odradili to što smo imali sa njima za ovu sezonu. Nadam se da će opstati u ligi i da ćemo ponovo igrati sa njima - rekao je Džikić.

Današnja utakmica bila je teška iz više razloga.

- Moram da vam kažem da je u timu bilo mnogo igrača koji su dobili lekove protiv bolova da igraju. Da smo izgubili, ne bih rekao nijednu ružnu reč. Ako oni to rade za klub, za navijače, za mene kao trenera i za saigrače, nemam šta da im kažem.

ABA LIGA: Partizan SLOMIO otpor Mornara za tri minuta (VIDEO+FOTO)

Džikić se zatim osvrnuo na zdravstveni bilten.

- Novica Veličković nam je duša tima. Ima uticaja u svlačionici i na terenu i bez njega smo drugačija ekipa. Uroš Luković je jutros primio injekciju. Frenk Robinson je bolestan, a Mihajlu Andriću su blokirala leđa. Ja sam mnogo bolestan. Znam da nije bilo najbolje izdanje. Branislav Ratkovica rovit. U roku od dva sata ćemo doneti odluku kojih 10 igrača ide u Poljsku na utakmicu Lige šampiona. Vrlo je moguće da neću voditi tim - rekao je Džikić.

SAMO JE PUKLO: Nova MONSTRUOZNA blokada Uroša Lukovića (VIDEO)

Pomoćni trener Mornara Ljubomir Vujačić ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio.

NI FAUL NIJE SVIRAN: Košarkaš Partizana je MORAO na UŠIVANJE (FOTO)

- Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo solidno odigrali prvo poluvreme, imali smo kontrolu. Znali smo da će biti teško, Partizan igra dobru odbranu. Iako je rezultat visok, odbrana je bila dobra. Hteli smo da uđemo u penal završnicu, ali igrači nisu pravili faulove, što mi je neshvatljivo - rekao je Vujačić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.