PORUKA “GROBARA” Tenk na jugu i “Zvezdo kćeri Udbina…”

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORUKA “GROBARA” Tenk na jugu i “Zvezdo kćeri Udbina…”

Kao i obično, navijači dva kluba vodili su svoju borbu. Na početku utakmice, prednjačile su pristalice Partizana. Na jugu se pojavila koreografija tenka na kojem su pripadnici snaga bezbednosti, kao aluzija na oklopno vozilo postavljeno ispred severne tribine komšijskog stadiona, ali i na nekadašnje čelnike rivalskog kluba.
Na meču Lion – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru GG4+.
Druga grupa Partizanovih navijača, na istočnoj tribini, istakla je transparent >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << na kojem je pisalo:
Zvezdo kćeri Udbina penali su tvoja sudbina.
UDBA je organizacija nastala posle Drugog svetskog rata i skraćenica je za Upravu državne bezbednosti. Osim glasovnim porukama rivalima, “delije” se tokom prvog dela igre nisu oglašavali drugačije.

The post PORUKA “GROBARA” Tenk na jugu i “Zvezdo kćeri Udbina…” appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Fotografija koja raduje! – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 22.Sep.2019

Derbi mečevi u Srbiji između Crvene zvezde i Partizana uglavnom sa sobom donesu veliki broj incidenata koju bace senku na sama dešavanja na terenu.. Na meču Lion – PSŽ, naša kladionica nudi kvotu 2.25 za igru GG4+.. Bez incidenata nije moglo ni sada u 161. okršaju večitih rivala. Incidenti...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.