Ovako je Trinkijeri URLAO na Vanju! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Trinkijeri URLAO na Vanju! (video)

Vanja Marinković je pretrpeo kritike od strane trenera Andree Trinkijerija.

Italijanski stručnjak je vodio Partizan danas do velike pobede, savladana je Krka sa više od 30 poena razlike, a to nije sprečilo Trinkijerija da na tajm-autu urla na svoje igrače.

Tačnije, na Vanju Marinkovića.

Mladi košarkaš Partizana nije bio ozbiljan kada je pobeda već bila upisana.

"Nisi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ozbiljan. Ušao si, nisi spreman. Ne želiš biti bolji, ne interesujete da budeš bolji. Ti nemaš "garbage time" sa 21 godinom. Kada budeš imao trideset, onda ćeš imati. U svakom momentu moraš da budeš bolji. U svakoj akciji. Igra se sa glavom. Hoćeš ili nećeš", urlao je Trinkijeri.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trinkijeri grmeo na Marinkovića: Nisi ozbiljan! Želiš da budeš bolji ili ne?! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jan.2019

Iako je Partizan vodio 74:48 protiv Krke, Andrea Trinkijeri je na tajm-autu kritikovao zalaganje i koncentraciju Vanje Marinkovića...Posle sjajne partije u duelu Evrokupa sa Albom, mladi Marinković je dao samo tri poena za 21 minut na parketu...Trinkijeri je autoritarno pokušao da probudi beka crno-belih,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.