Orlovi: Nismo zaslužili poraz!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi": Nismo zaslužili poraz!

Fudbalski reprezentativci Srbije smatraju da su u svim aspektima igre nadigrali Grčku i da nisu zaslužili poraz (0:1) u prijateljskom meču odigranom na stadionu Partizana.

Kao i u duelu sa Australijom na Mundijalu u Južnoj Africi, Srbija je imala dominaciju, ali nije uspela da iskoristi brojne prilike, dok je protivnik iskoristio samo jedan trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspavanosti naše odbrane i uspeo je da postigne gol koji mu je doneo pobedu 0:1 u prijateljskom meču.

"Ne verujem da nismo dali gol iz onoliko šansi. Dobro smo igrali, ali nas od Svetskog prvenstva prati loša sreća", kazao je Nikola Žigić koji je glavom sa dva metra uspeo da prebaci loptu preko nebranjenog gola.

Slično mišljenje izneo je i njegov kolega iz odbrane Aleksandar Kolarov.

"Nismo pobedili, ali nismo ni razočarali. Moraćemo, ipak, da budemo mnogo efikasniji jer od lepe igre nema ništa. Moramo da verujemo u sebe", naveo je on.

Kapiten ekipe Nemanja Vidić smatra da je ekipa bila na nivou i da je odigrala solidno s obzirom da za većinu reprezentativaca sezona još nije počela.

"Primili smo čudan gol. Svoje prilike nismo realizovali, nismo imali takmičarskog iskustva da pobedimo. Mnogo će nam značiti ova utakmica za kvalifikacije za EP u kojima nam neće biti lako, posebno posle tenzija koja se stvorila poslednjih meseci", izjavio je Vidić.

Upitan da li je mislio na mogući odlazak selektora Radomira Antića, Vidić kaže:

"Sigurno je da i to utiče, ali se trudimo da se koncentrissemo na ono što je naše i da se ne opterećujemo stvarima koje nisu u našem domenu", zaključio je Vidić.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.