Ohrabrenje - Kosoviću nisu stradali ligamenti, ali...

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ohrabrenje - Kosoviću nisu stradali ligamenti, ali...

Vezni fudbaler Partizana obavio preglede magnetnom rezonancom. Nije ono najgore, ali...

Dobre vesti stigle su za stručni štab fudbalskog kluba Partizan nakon pregleda magnetnom rezonancom koje je danas obavio Nebojša Kosović.

Vezni fudbaler Partizana povredio se u drugom poluvremenu jučerašnje utakmice sa Voždovcem, a u klubu je postojala bojazan da se radi o onom najgorem.

Crnogorski internacionalac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << danas je prošao preglede magnetnom rezonancom koji su pokazali da nema oštećenja prednjih ukrštenih ligamenata kolena, prenela je "Arena Sport".

Nebojša Kosović će ipak na pauzu, u narednih sedam dana moraće na dodatne preglede kako bi se utvrdilo da li je oštećen meniskus i to je ono što zabrinjava.

Ostaje ipak nada da će Kosović proći bez većih posledica i da će se što pre vratiti na teren. Ono što se sa sigurnošću može tvrditi to je da Đukić na ovog igrača neće moći da računa za vikend, a vrlo verovatno ni za prvi meč sa Videotonom.

Kompletirano kolo! #superliga #srbija #fudbal #macva #radnickinis #rad #zemun #cukaricki #mladost #radnik #crvenazvezda #backa #napredak #borac #vojvodina #partizan #vozdovac #javor #spartak

A post shared by Sportske.net (@sportskenet) on Aug 10, 2017 at 2:23pm PDT
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosović ne igra protiv Vojvodine i Videotona

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović nije pokidao ukrštene ligamente kolena, ali će morati na pauzu, prenele je "Arena sport"...Posle utvrđenih lekarskih pregleda utvrtđerno je da nije došlo do teže povrede, ali će zbog otoka za sedam dana opet morati na isti pregled da bi se utvrdila dužina...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.