Izvor: PRObjave.com, 17.Jun.2010, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o pobedniku u Kupu Srbije za vikend u Kovilovu

Finale Kupa Srbije u gađanju glinenih golubova – trap održaće se 19. i 20. juna na strelištu "BGD centra Kovilovo" u Beograd.
Kako je istakao direktor Streljačkog saveza Srbije za leteće mete Nedeljko Vajagić, učestvovaće u pojedinačnoj konkurenciji 18 najboljih srpskih strelaca na osnovu bodova sa četiri turnira Kupa Srbije, a u ekipnoj konkurenciji klubovi koji su na turnirima osvajali od prvog do trećeg mesta.

U pojedinačnom finalu prvih sedam na rang listi su Petar Milosavljević (Jedinstvo trap) 40 bodova, Rade Pavlović (Kvin) 33, Nenad Mamuzić (Partizan) 30, Zoran Lukić (Grof) 28, Nemanja Smiljanić (Grof) 25, Ivan Rožek (Jedinstvo trap) 25 i Ljubiša Ristić (Rikošet) 19 poena. Na turnirima za Kup Srbije pobeđivali su Pavlović, Mamuzić, Smiljanić i Ristić.

Na listi finalista u ekipnoj konkurenciji su Jedinstvo trap (Stara Pazova) 44, Grof (Kalište) 42, Partizan 34, Rikošet (Beograd) 24, Crvena zvezda 10, Naftagas (Elemir) 8 i Trofej (Novi Beograd) 6 bodova. Po dve pobede u četiri kup turnira imali su Jedinstvo trap i Grof.
Streljački savez za leteće mete Srbije
Zrenjaninski put 170
11211 Beograd
Tel: (+381 11) 2075-271
Email: office@claytarget.rs
Web: www.claytarget.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SEZONSKI VOZ NIŠ - BAR

Izvor: Kurir, 17.Jun.2010

BEOGRAD - Sezonski voz iz Niša do Bara počeće da saobraća u petak, 18. juna, saopštile su "Železnice Srbije". Voz će svakodnevno polaziti sa niške stanice u 20.55, a iz Bara za Niš u 18.00. "Železnice Srbije" i na ovoj liniji nude niže karte, tako da će u okviru akcije "Promo", koja u ponudi...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.