Obradović zna šta je POTREBNO da bi se pobedilo u Barseloni

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 20:50

Obradović zna šta je POTREBNO da bi se pobedilo u Barseloni

Duel je na programu u četvrtak.

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 gostuju ekipi Barselone, u okviru 29. kola Evrolige. Pred polazak u Španiju, crno-beli su odradili trening u Beogradu, a tom prilikom svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

- Igramo protiv tima koji ima zaista veliki kvalitet, i igraju veoma dobro ove godine. Tim koji je sigurno među glavnim favoritima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za fajnal for, i za osvajanje titule. Vraćajući se na početak Evrolige, kada smo igrali sa njima prvu utakmicu, ništa se tu nije promenilo previše, oni imaju stravičan kvalitet, i biće potrebno da se odigra fantastična utakmica, ako želimo neki povoljan rezultat - počeo je Obradović.

Što se tiče zdravstvenog biltena...

- Svi su okej. Male, sitne probleme imamo, ali ništa zabrinjavajuće. Svi su trenirali večeras, to hoću da kažem.

Kalkulacija nema.

- Nemamo razlog da se bavimo kalkulacijama. Mislim da treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo ovo gostovanje, a onda posle igramo od pet zadnjih utakmica, četiri kod kuće, tako da treba ići iz utakmice u utakmicu. Posle Barselone duplo kolo. Baviti se kalkulacijama nikad nije dobro. Imaćemo neku jasniju situaciju tamo pred kraj, ali kako god, treba se boriti i probati do kraja ostati u igri za plej-in.

Domaći teren će biti prednost u narednim mečevima.

- Logično je da voliš da igraš pred svojom publikom. Ali, mi smo i zadnju utakmicu u Milanu imali naših navijača, koliko god hoćete, i juče u Čačku fenomenalna atmosfera. Gde god smo išli imali smo izvanrednu podršku, ali je domaći teren domaći teren, upravo u tom smislu da nema putovanja. To je nešto što je recimo bitno za igrače - naglasio je Obradović.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Imamo sitne probleme, ali...": Obradović pred Barselonu saopštio važne vesti /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024

Košarkaše Partizana u četvrtak očekuje gostovanje ekipi Barselone, u okviru 29. kola Evrolige, a uoči ovom susreta svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Nastavak na Sportal.rs...

Obradović oprezan pred Barselonu: „Oni su među glavnim favoritima za titulu, moramo odigrati fantastično“

Izvor: Piplmetar.rs, 12.Mar.2024

12/03/24 | 19:28.  ≫ . 19:33 . .. .. E. S. . .. Kako kaže, kalkulacija nema .. Printscreen: Telegraf. .. Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.30 gostuju ekipi Barselone,...

Nastavak na Piplmetar.rs...

DŽENTLMENSKI GEST CRNO-BELIH! Partizan gostuje Barseloni, a nakon toga ČASTI dame BESPLATNIM ulazom

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024

Lepši pol neće platiti ulaznicu...Košarkaše Partizana u četvrtak očekuje teško i važno evroligaško gostovanje Barseloni, a onda sledi novi okršaj u okviru ABA lige...Izabranici Željka Obradovića ugostiće FMP u 23. kolu regionalnog takmičenja, a ta utakmica na programu je 16. marta od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.