Obradović pred derbi: Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta

Izvor: Beta, 26.Jan.2023, 16:39

Obradović pred derbi: Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde treba da popravi stvari koje nisu valjale u prvom evroligaškom derbiju i dodao da će crno-beli morati da odigraju "kompletnu utakmicu" ako žele da pobede."Treba da popravimo stvari koje nisu valjale u prvoj utakmici u Evroligi koju smo igrali ovde i koja je završena šutem u poslednjoj sekundi. To znači da smo neke stvari radili dobro, ali nije bilo dovoljno i u tom smislu smo se i pripremali. Pokušaćemo da, u odnosu na ono što je igra Crvene zvezde, da se prilagodimo i da probamo da odigramo dobru utakmicu", rekao je Obradović novinarima u Beogradskoj areni.Košarkaši Partizana gostuju sutra ekipi Crvene zvezde, u utakmici 21. kola Evrolige.Crno-beli su trenutno 12. na tabeli Evrolige sa devet pobeda i 11 poraza, dok je Zvezda deseta sa skorom 10/10.Obradović je istakao da će svi detalji biti bitni na sutrašnjem meču."Od načina kako ćemo da pripremimo odbranu, do njihovog skoka u napadu, igre u tranziciji, njihovi kreatori, pa da probamo da koristimo njihove mane u odbrani... svi ti detalji su i te kako važni", rekao je Obradović."Treba da igramo kompletnu utakmicu 40 minuta ako mislimo da pobedimo", ...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Obradović pred derbi: Treba da odigramo kompletnu utakmicu 40 minuta

Izvor: Danas, 26.Jan.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Crvene zvezde treba da popravi stvari koje nisu valjale u prvom evroligaškom derbiju i dodao da će crno-beli morati da odigraju "kompletnu utakmicu" ako žele da pobede.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.