Obradović: Neki su iskoristili šansu, a neki nisu

Izvor: B92, 17.Apr.2023, 20:19

Obradović: Neki su iskoristili šansu, a neki nisu

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je ekipa zabeležila važnu pobedu protiv Zadra, a navijačima hrvatskog kluba zahvalio na dobrom dočeku.



"Probao sam da rotiram ekipu, da dajem igračima sa klupe šansu, neki su to iskoristili, neki bogami i nisu, ali šta da se radi, važno je da smo zabeležili pobedu, izuzetno važna utakmica za nas, i da probamo da završimo na ovaj način i protiv Budućnosti u Podgorici",
rekao je Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na konferenciji za novinare.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na gostovanju Zadar sa 88:78, u utakmici poslednjeg 26. kola regularnog dela ABA lige.

Partizan je na prvom mestu ABA lige sa 23 pobede i dva poraza, a do kraja regularnog dela će odigrati zaostali meč protiv Budućnosti iz Podgorice.

Zadar će plej-of izboriti, ukoliko Crvena zvezda večeras na svom terenu pobedi Split.

Obradović je pohvalio atmosferu u dvorani "Krešimir Ćosić".



"Želim da se zahvalim na tom toplom prijemu i aplauzima koje su nam dali. Super korektno je sve bilo. Kako stvari stoje verovatno ćemo se uskoro videti ponovo",
rekao je Obradović.

Partizan zaostali meč 22. kola ABA lige protiv Budućnosti igra u petak u Podgorici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Obradović: Ostvarili smo važnu pobedu protiv Zadra

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je večeras da je ekipa zabeležila važnu pobedu protiv Zadra, a navijačima hrvatskog kluba zahvalio na dobrom dočeku.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.