Obradović: Golim okom je sve moglo da se vidi

Izvor: B92, 22.Maj.2023, 22:21

Obradović: Golim okom je sve moglo da se vidi

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan izdanjem svog tima u pobedi protiv Studentskog centra.

Košarkaši Partizana plasirali u polufinale ABA lige pošto su u trećem odlučujućem meču pobedili Studentski centar 112:83.

"Želim da čestitam ekipi Studentskog centra na svemu ono što su prikazali protiv nas. Evidentno je da su igrali bolje prve dve utakmice, kao i mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treću. Golim okom je sve moglo da se vidi. Vratili smo se igranju na veliki broj poena kao ranije, danas sam pravio dosta izmena, Ledej je igrač sa najviše minuta. Želim da istaknem ovaj ambijent, rekao sam igračima da nigde neće imati ovakvu podršku, nadam se da će nastaviti ovako i protiv Olimpije", rekao je Obradović posle meča.

"Na osnovu prikazanog posle meča koji je ostao iza nas, kao i na osnovu završnice meča u Podgorici, jasno je da se polako, ali sigurno vraćamo na nivo na kojem smo bili tokom Evrolige i ABA lige, tokom serije protiv Reala, koja nas jeste uzdrmala. Sada moramo da razmišljamo o Cedevita Olimpiji, koja nam je uvek bila jako, jako neugodan rival. Da li će Avramović moći da igra do kraja sezone? Teško pitanje i teško je proceniti u ovom momentu".

Crno-beli su uspeli da preokrenuo seriju protiv Studenata, koji su napravili brejk u prvom meču i na kraju su ubedljivim trijumfom u majstorici obezbedili polufinale, gde ih čeka Cedevita Olimpija.

Upitan je i o odnosu regionalnog takmičenja prema crno-belima



"Odnos ABA lige prema Partizanu? Ja se nikada nisam bavio stvarima koje nisu moj deo posla, tako će biti i sada. Bez obzira na takmičenje, stvari se rešavaju na kraju, pre početka naredne sezone, a ne tokom samog takmičenja. Želim da se priča o dešavanjima na parketu, a da sve ostalo bude nebitno. Okrećemo se Cedevita Olimpiji, a meč očekujem u nedelju",
rekao je Obradović.

Na meču sa SC debitovao je mladi Savo Drezgić.

"Savo Drezgić je talentovano dete koje je dobilo priliku da igra. Nisam zadovoljan kako se igralo kada je on ušao. Ne treba mu gurati loptu, nego stvarati pozicije da dođe do prilike da poentira", rekao je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Željko Obradović posle pobede Partizana protiv Studentskog Centra: Moraš da ceniš ovakvu publiku

Izvor: Danas, 23.Maj.2023, 00:35

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da je njegova ekipa energetski izgledala mnogo bolje nego u prva dva duela protiv Studentskog Centra.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.