OSTOJIĆ UPOZORAVA PRED MALATIJU Stvorila se euforija i lažna slika

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSTOJIĆ UPOZORAVA PRED MALATIJU Stvorila se euforija i lažna slika

Partizan će u četvrtak (19:00) u Malatiji pokušati da završi započeto pre pet dana, u Beogradu. Crno-beli su savladali Turke, 3:1 i na dobrom su putu da izbore plasman u narednu rundu takmičenja, odnosno plej-of za Ligu Evrope. Ipak, Malatija sigurno neće da se sklanja sa terena i bez borbe prepusti timu iz Humske sledeće kolo.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na igru 3+ u meču Malatija – Partizan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> – U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati sa 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo šokirali protivnika ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima neće biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom – rekao je Bojan Ostojić za klupski sajt.
Partizan je u nedelju igrao nerešeno 2:2 protiv Napretka u Superligi, a Ostojić je taj meč naveo kao primer da sve može da se preokrene i upozorio da nema mesta euforiji.
– Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule – naveo je on.
Ostojić se povredio u drugom poluvremenu utakmice protiv Malatije, ali se nada da će igrati u Turskoj.
– Što se mene tiče, radim terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo – rekao je Ostojić.

The post OSTOJIĆ UPOZORAVA PRED MALATIJU Stvorila se euforija i lažna slika appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

OSTOJIĆ PRED MALATIJU: Stvorila se lažna slika da Turke možemo da pobedimo 5:0

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019

Meč na programu u četvrtak od 19 časova...Iskusni defanzivac Partizana Bojan Ostojić izjavio je da ne postoji euforija pred put u Tursku i da ekipa sa velikom dozom opreza čeka revanš protiv Malatije u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope koji je na programu u četvrtak od 19 sati. Partizan je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.