OGLASIO SE ŠĆEKIĆ POSLE POVREDE: Vratiću se brže nego što bilo ko očekuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE ŠĆEKIĆ POSLE POVREDE: Vratiću se brže nego što bilo ko očekuje

Vezista crno-belih iznet sa terena protiv Inđije.

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić doživeo je povredu kolena na utakmici protiv Inđije, a iako je u prvi mah delovalo da će Crnogorac dugo odsustvovati sa terena posle pregleda su usledile dobre vesti. Dan kasnije, Šćekić je bio na dodatnoj kontroli i povratak na teren će uslediti brže nego što je bilo ko očekivao.

Šćekić je posle pregleda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objasnio o kakvoj se povredi zapravo radi i kako je do nje došlo.

- Sećam se jasno duela. Pomerio sam loptu i prilikom kontakta osetio sam veliku bol u kolenu . U prvom trenutku mislio sam da je zaista loše, da je reč o težoj povredi i priznajem da sam se uplašio. Bili smo svi presrećni što smo dobro odigrali, što sam postigao gol, ali... Danas sam odradio dodatno snimanje koje je pokszalo da je reč o distorziji kolena i povredi hrskavice čašice. Kako je moglo biti odlično se zavrsilo - rekao je vezista Parnog valjka.

Crno-beli će narednu utakmicu igrati tek za dve nedelje, protiv Javora u 17. kolu Superlige Srbije.

- Sada je reprenzetativna pauza i dobro će mi doci da se oporavim i vratim na teren što pre. Terapije ću raditi u našem medicinskom sektoru - poručio je Šćekić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danijela Rajić, supruga Pola Džordža.

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Apr 6, 2018 at 5:16pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Jan 6, 2017 at 3:05pm PST

#TBT 💙📢🇬🇷

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 11, 2016 at 5:55pm PDT

A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on Aug 9, 2016 at 5:28pm PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.