Nikome ne leti glava posle prve utakmice, ne spominjemo Niš...

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikome ne leti glava posle prve utakmice, ne spominjemo Niš..."

Partizan se sprema za subotnji okršaj.

Sutra od 19 sati očekuje nas pravi košarkaški spektakl.

U prvoj utakmici polufinala plejofa ABA lige košarkaši Partizana će gostovati Crvenoj zvezdi, a košarkaš Partizana Novica Veličković smatra da je bitno fokusirati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se isključivo za prvi susret sa večitim rivalom.





"Moramo da se spremamo samo za prvu, a o ovoj drugoj ne razmišljamo uopšte. Ima sedam dana pauze. Spremamo se samo za prvu. Ne "ide glava" nikome posle prve utakmice", kazao je on za Informer.

Mnogo se spominje Kup Radivoja Koraća u Nišu kada su "Crno-beli" podigli trofej savladavši u finalu upravo Zvezdu.

"Nismo ni spomenuli utakmicu u Nišu, mi igrači među sobom. To je ostalo iza. To je bila borba za trofej, to nema veze sa ovim. Pokazalo nam je to da možemo", smatra Veličković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.