Nikolić: Sada nam sistem odgovara, možda neće za tri kola!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Sada nam sistem odgovara, možda neće za tri kola!

Trener Partizana pred nedeljni okršaj sa Novim Pazarom govorio i o sistemu takmičenja i deljenju bodova pred plej-of

Poslednji put u prvom krugu šampionata i poslednji put pred odlazak na reprezentativnu pauzu, ali prvi put protiv Novog Pazara još otkako je Marko Nikolić u zimu 2014. suspendovan na tri meča zbog incidenata na Stadionu kraj Jošanice.

Šef struke Partizana ističe da mu taj detalj lično ništa ne menja u pristupu nedeljnom susretu sa ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Zorana Govedarice.

"Kod mene nema posebnih motiva, ali pobeda znači i klubu i igračima Partizana samo iz sportskih razloga", pojasnio je u startu Nikolić.

Prema njegovim rečima u nedelju od 17 časova sigurno neće igrati Leonardo da Silva zbog četiri žuta kartona.

"Osim njega imamo još neke kadrovske dileme kao na primer sa Miroslavom Vulićevićem koji je od svih povređenih najbliži tome da se vrati u ekipu. Marko Jevtović je nešto dalje, a Nemanja Mihajlović koji je takođe bio povređen tokom nedelje se u procesu oporavka nalazi negde između njih dvojice." 

Ukoliko Vulićević ne bude mogao na teren njega će kao i u Surdulici menjati vezista Milan Radin.

"Zadovoljan sam njegovim izdanjem na desnom beku iako mu to nikako nije prirodna pozicija."

MOZZART KVOTE: Partizan - Novi Pazar: 1 (1,20), X (6,00), 2(12,0)

Marko Nikolić je analizirao i učinjeno od trenutka kada je početkom avgusta seo na klupu Parnog valjka.

"Kada se osvrnemo i vidimo gde smo bili pre dva meseca i pogledamo gde smo danas, može se reći da smo napravili veliki pomak u rezultatskom smislu. Stigli smo do drugog mesta na tabeli, što nas naravno ne zadovoljava jer želimo da skočimo još jednu poziciju više, ali ne treba zaboraviti ni činjenicu da ima još dosta da se igra do kraja jeseni, ali i u nastavku sezone. Kada je reč o načinu igre itekako postoji prostor za napredak zbog čega bolji prikaz očekujem već u nedelju protiv Novog Pazara."

Podsetio je trener crno-belih i da je ovo poslednja sezona u kojoj se dele bodovi na kraju plej-ofa.

"Posle ovog kola igraće se još 22 i zato nije ni vrme ni mesto da se sada svode ikakvi računi. Podsećam još jednom da je Partizan zvanično bio jedini protiv podele bodova u plej-ofu koja nam u ovom terenutku, ponavljam samo u ovom trenutku odgovara. Možda nam već za tri kola ta podela neće odgovarati."

Iz svega navedenog da se zaključiti da u Humskoj planiraju makimalan učinak na mečevima kod kuće sa Novim Pazarom Bačkom i Napretkom, ali i da se nadaju nekom kiksu Crvene zvezde na tri vezana gostovanja (Borcu, Napretku i Metalcu).

"Niko više u državi ne može da želi pobedu nad Novim Pazarom od nas. Predstojeća serija ne može da bude odlučujuća kada je u pitanju ishod prvestva, ali može da donese zaplet i upravo zato kažem da nam za tri kola možda ovaj sistem neće odgovarati", zaključio je Marko Nikolić.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NIKOLIĆ SE DOTAKAO TEME PLEJ-OFA: Mi smo bili protiv ovog sistema, sada nam odgovara, ali… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 04.Nov.2016

Na konferenciji za medije pred utakmicu protiv Novog Pazara, trener Partizana Marko Nikolić dotakao se ‘sporne’ teme plej-ofa.. . Partizan u nedelju od 17 časova dočekuje Novi Pazar u meču 15. kola Superlige Srbije, što je bila tema konferencije za medije pred ovaj meč. Ipak, Marko Nikolić...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.