Nesvakidašnji potez Mančestera po dolasku u Beograd!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnji potez Mančestera po dolasku u Beograd!

Partizan sutra dočekuje Mančester junajted.

Ekipa Partizana sutra od 18:55 časova igra protiv Mančester junajteda, a ekipa iz Engleske stiže u glavni grad Srbije oko 18:30 večeras.

Ekspedicija Mančester junajteda će odmah u hotel, a Ole Gunar Solskjer na konferenciju za novinare.

Dakle, treninga neće biti pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmicu, Mančester junajted se odlučio da odmori svoje igrače pred sutrašnji meč.

Prenos je na Areni i na RTS-u.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted u Beogradu definitivno bez De Hee, Pogbe i Matića

Izvor: RTS, 23.Okt.2019

Mančester junajted će definitivno protiv Partizana u Beogradu igrati bez povređenih Davida De Hee, Pola Pogbe i Nemanje Matića, saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba. . Menadžer Ole Gunar Solšer odredio je spisak od...

Nastavak na RTS...

Ole snimio Partizan, brine ga Bambijeva levica, očekuje praznik fudbala

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2019

Engleski novinari opet "udaraju" po rasizmu, ali ovog puta možda s dobrim razlogom koji nema veze sa Srbijom. Megvajer prvi put pred novinarima od dolaska u "đavole"...Mančester junajted je doputovao u Beograd, Ole Gunar Solskjer je izašao pred novinare, ali su ga uglavnom iz engleske "rešetali"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.