Ne bi mi niko pucao po jugu, zaustavio bih meč VIDEO

Izvor: B92, 22.Jul.2023, 19:33

"Ne bi mi niko pucao po 'jugu', zaustavio bih meč" VIDEO

Gost Partizanovog podkasta bio je novi/stari napadač Partizana Nemanja Taki Nikolić.

U prvom mandatu Nemanja je odigrao 36 utakmica za crno-bele, postigao osam golova i upisao 10 asistencija.

"Ne mogu nikome ništa da obećavam, ali želim da kažem da sam došao da ostvarim cilj koji imam još iz detinjstva, da obradujem naše navijače kojima je sigurno stalo posle 6, 7 godina da dođemo do trofeja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << To je legitimno pravo svakog od nas, sad da li će to biti za godinu, dve, ja se nadam da ću taj san dosanjati", započeo je popularni Taki.

Istakao je i šta je po njegovom mišljenju ključ za uspeh crno-belih:

"U Partizanu, što se mene tiče, mogu da igraju samo pravi grobari! To je moj stav i smatram da je ispravan. Mora doći onaj koji oseća grb, koji oseća atmosferu, da bude spreman i kada su navijači nezadovoljni, jer navijači nisu bez razloga nezadovoljni, oni žele da izvuku maksimum iz svih nas. To je osnov, tu smo mi stariji ali i mlađi koji su šampioni Srbije u kadetskoj i omladinskoj selekciji što je fenomenalan uspeh".

Za kraj imao je poruku i za protivnike na terenu koji su često umeli da zaborave na fer-plej:

"Neprihvatljivo je da neko 'puca' po jugu, evo sad sam se naježio, po cenu kartona, po cenu toga da ćeš zaustaviti meč. Ne želim da vređam ili loše govorim o tom igraču, njega su ponele emocije, možda mu je neko rekao da tako treba. Ali da sam ja bio akter tog meča definitivno bih drugačije postupio", zaključio je Nemanja Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.