Navijači pretili Mitiću, slučaj završio u policiji

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 12:31

Navijači pretili Mitiću, slučaj završio u policiji

Još uvek se nije slegla prašina nakon derbija prvog kola Mozzart Superlige Srbije TSC – Partizan (3:3), a najdeblji kraj je izvukao glavni sudija Milan Mitić.

On je označen kao glavni krivac od strane crno-belih, nizala su se saopštenja i optužbe, a čak je vanrednu konferenciju za medije održao i predsednik Sudijske organizacije FSS Dejan Filipović.

Na kraju je čitav slučaj dospeo i do policije, koja je umešana nakon što je Mitić zatrpan pozivima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porukama i pretnjama od strane navijača, preneo je "Sportklub".

Naime, Mitićev broj telefona je objavljen na nekoliko navijačkih foruma i od tada kreće tortura.

Sudija iz Leskovca je potražio zaštitu Sudijske komisije, potom i državnih organa bezbednosti, pa na kraju nije ni delegiran za utakmice 2. kola Mozzart Superlige.

Mitić, navodno, neće goniti one koji su mu pretili, a da li će to učiniti nadležni po službenoj dužnosti, ostaje da se vidi.

Napominje se i da ovo nije prvi put da navijači telefonom prete sudijama, a meta su ranijih godina već bili Milorad Mažić, Novak Simović, Lazar Lukić, Bojan Nikolić, Majo Vujović i Nenad Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRETNJE SUDIJI MITIĆU: Stvar je došla i do policije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Bura posle remija u derbiju...Fudbalski sudija iz Leskovca Milan Mitić posle utakmice TSC – Partizan (3:3) ima velike muke. Na nekoliko navijačkih foruma javno je objavljen njegov broj telefona burnog derbija na TSC areni...Na kraju je čitav slučaj dospeo i do policije, koja je umešana nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.