Natho veruje: Pobeda u derbiju za povratak na put

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 09:09

Natho veruje: Pobeda u derbiju za povratak na put

Bibars Natho nada se da bi derbi sa Crvenom zvezdom (sreda, 18.30) mogao da vrati samopouzdanje Partizanu.

"Parni valjak" nalazi se u najvećoj krizi u novijoj istoriji.

Crno-beli su izgubili od Čukaričkog dva puta u četiri dana i umanjili šanse da zauzmu drugo mesto, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Štaviše, Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je izjednačen na četvrtom mestu sa Vojvodinom pa mu je ugrožen i uopšte nastup u Evropi sledeće sezone.

Tim Igora Duljaja je izgubio četiri od poslednjih pet utakmica u prvenstvu.

A u sredu u Humsku stiže najveći rival, koji se "prošetao" do titule i obezbedio direktan plasman u LŠ.

"Imam velika očekivanja pred večiti derbi. Pobeda u najvećem meču u srpskom fudbalu je bitna za nas, igrače, klub i navijače. Svesni smo da se nalazimo u teškoj situaciji, ali dobrim rezultatom protiv Crvene zvezde možemo da se vratimo na pravi put. Daćemo sve od sebe da ostvarimo uspeh", rekao je Natho za "Sportski žurnal".

Drugi strelac i najbolji asistent Parnog valjka dobro je upoznat sa kvalitetima rivala.



"Oba tima veoma se dobro poznaju i neće biti velikih iznenađenja. Derbi odlučuju sitnice. Greške moramo da svedemo na minimum kako bismo slavili. Teška vremena prouzrokovana negativnim rezultatima nas prate, ali na večitom derbiju nema pravila. Nadam se da će sreća biti na našoj strani".


U prethodnom derbiju Zvezda je slavila minimalnu pobedu na "Rajku Mitiću", dok je u poslednjem okršaju u Humskoj bilo nerešeno – 1:1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATHO NE GUBI NADU: Derbi može da nas vrati na pravi put

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023

Crno-beli u velikoj krizi...Fudbaler Partizana Birbas Natho veruje da crno-beli u predstojećem 170. Večitom derbiju mogu dabrom igrom i rezultatom da se vrarte na pravi put...Četa iz Humske je u velikoj krizi, a posle dva poraza od Čukaričkog (oba puta po 0:1) u samo četiri dana, pala je na deobu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Šampion Evrope stiže u Kragujevac

Izvor: B92, 25.Apr.2023

Vaterpolisti Radničkog u 12. kolu Lige šampiona ugostiće dvostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona i najtrofejniji evropski tim, italijanski Pro Reko...Meč se igra u sredu od 20.30 časova na bazenu u Kragujevcu...Kragujevčani su svoje šanse za plasman na „fajnal-ejt“ sveli u domen teorije,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.