Izvor: Danas, 13.Feb.2022, 12:08

Natho: Teren Radničkog je najgori na kojem sam ikada igrao

Odigrao je Bibars Natho u Nišu 100. meč u crno-belom dresu; Partizan je prolećni deo sezone započeo pobedom (2:0) međutim izraelskom reprezentativcu, posle meča, akcenat je bio na očajnoj travnatnoj podlozi na Čairu, terenu na kojem Radnički igra od 1963. kada je stadion izgrađen. Nisu rupe i džombe na travnatoj podlozi bruka samo za Radnički, već celokupan srpski fudbal, u kojem se, gotovo uopšte, a sigurno ne planski, ne ulaže u infrastrukturu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Igrač Partizana: Teren u Nišu najgori na kome sam igrao

Izvor: JužneVesti.com, 13.Feb.2022

Sa 2:0 pobedio je Partizan na "Čairu" Radnički , a nakon meča igrači beogradskog tima govorili su o stanju terena u Nišu koji su opisali kao nemoguć za igranje. Reprezentativac Izraela Bibras Natho rekao je da u svojoj karijeri nikad nije igrao na gorem terenu, a i strelac vodećeg gola Rikardo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.