Izvor: RTS, 07.Mar.2022, 14:14

Natho: Morali smo da pobedimo, to smo i učinili

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je tim ostvario važan trijumf protiv Spartaka u Subotici. Golman Stevanović je naglasio da je ekipa pokazala zajedništvo.
Crno-beli su u 26. kolu Superlige pobedili Subotičane 1:0, golom Natha sa penala i tako su zadržali lidersku poziciju na tabeli.

"Da, bila je izuzetno teška utakmica. Protivnik je izuzetno borben, imaju dobru i drugačiju igru. Nadam se da ćemo biti sve bolji u narednim mečevima. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Nije bilo lako, teren nije bio sjajan, ali u nastavku ove sezone nema izgovora! Morali smo da pobedimo i to smo i učinili", rekao je Natho za klupski sajt.
Izraelac je govorio i o tome koliko šutranje penala pri rezultatu 0:0 stvara pritisak.
"Svaki penal stvara pritisak. Nije bilo trave, morao sam da nameštam loptu kao kada se dete igra napolju, pa šutira sa drugarima. Srećan sam što sam pomogao ekipi da dođemo do tri boda", rekao je on.
Partizan već u četvrtak od 18.45 očekuje u Humskoj prvi duel sa Fejenordom u osmini finala Lige konferencija.
"I dalje ne znamo ništa o njima, zato što se nismo koncentrisali na njih, mislili smo samo o Superligi. Sada imamo jedan dan odmora, a posle toga ćemo početi da radimo pripremi za Fejenord. Naravno, pokušaćemo da damo sve od sebe, ali moram reći. Takođe, da je naš rival prvi u svojoj ligi."
"Naravno, mi želimo da predstavimo klub i navijače, da pružimo dobru utakmicu i prođemo u narednu rundu takmičenja, ali kao što sam rekao, koncentrisali smo se samo na Superligu do sada, a sada imamo tri do četiri dana da budemo spremni za Fejenord i to ćemo i uraditi", rekao je Natho.
Potrebni su nam naši navijači i trebaju nam sve više i više, dodao je on.
"I potreban nam je skoro pun stadion za svaku utakmicu, domaću utakmicu, zato što smo u teškoj situaciji! Imamo još nekoliko utakmica do plej-ofa, i moramo biti u punoj snazi na svakoj utakmici! Svaka utakmica za nas je prava borba. Svi pokušavaju da nas pobede, ali mi to možemo."
"Srećan sam što su nas podržavali i bodrili tokom cele utakmice i zbog toga im se zahvaljujem. Trebaju nam sve više i više, a posebno sada, kod kuće. Ne želimo 5.000 ili 10.000, želimo 15.000- 20.000! Pun stadion! Potrebni su nam i to govorim to u ime svih igrača. Zovemo ih da budu uz nas, zato što svi zajedno imamo isti cilj, da budemo šampioni. Možemo to uraditi samo zajedno", poručio je Natho.
Stevanović: Pokazali smo zajedništvo"Gledam da iskoristim svaki minut na terenu, da pomognem ekipi da se osvoji titula. Naravno, lakše je kada imaš kontinuitet, ali mi je svakako drago što sam u takvoj formi da kad god stanem na gol."

"Svi mogu da budu sigurni u mene, kao što i ja osećam tu sigurnost koju prenosim i na ekipu. Odbrana kreće od napada tako da smo svi izginuli na terenu, pokazali zajedništvo u ovakvoj situaciji zbog čega sam preponosan", rekao je Stevanović za klupski sajt.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Novo saopštenje Zvezde – zahtevaju strane sudije

Izvor: B92, 07.Mar.2022

Strasti se ne stišavaju nakon utakmice između Partizana i Spartaka u Subotici u kom su crno-beli slavili nakon dosuđenog penala u finišu meča...Stoga se "večiti" rival odlučio na objavljivanje još jednog saopštenja nakon prvog koji je ekspresno stigao po okončanju pomenutog susreta...Saopštenje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.