Nastavlja se Superliga Srbije, teški ispiti za večite rivale

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2024, 12:23

Nastavlja se Superliga Srbije, teški ispiti za večite rivale

Prvi meč je na programu u petak.

Nakon zimske pauze u petak se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Superligi Srbije - Partizan će gostovati Javoru, dok će Crvena zvezda dočekati Voždovac.

U petak je na programu jedna utakmica, a 20. kolo Superlige Srbije će od 15.30 časova u Surdulici otvoriti Radnik i Čukarički.

U subotu će biti odigrana četiri meča 20. kola SLS, a sastaće se: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Železničar - Novi Pazar (13), Javor - Partizan (14), Vojvodina - Mladost (15) i Crvena zvezda - Voždovac (16.30).

Kragujevački Radnički će u nedelju od 13 časova na svom terenu dočekati niški Radnički, dok će se dva sata kasnije u Beogradu sastati IMT i TSC.

Poslednji meč 20. kola Superlige Srbije biće odigran u ponedeljak od 16 časova, a u Kruševcu će igrati Napredak i Spartak.

Prvo mesto na tabeli SLS drži Partizan sa 47 bodova, dok je Crvena zvezda druga sa 46.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.