Nađ: Zaslužili smo remi, biće bolje u revanšu

Izvor: Blic, 01.Avg.2013, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Zaslužili smo remi, biće bolje u revanšu

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da su fudbaleri crno-belih u Razgradu protiv bugarskog Ludogoreca u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona zaslužili nerešen rezultat i istakao da očekuje uspeh u revanšu.

"Optimista sam pred utakmicu u Beogradu. U tim nam se vraća Aleksandar Mitrović i biće sigurno bolje. Zadovoljan sam generalno angažovanjem igrača u Bugarskoj, ali nas >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je presekao drugi gol u Razgradu", kazao je Nađ.

Partizan je sinoć u Bugarskoj izgubio sa 2:1, iako je prvi stigao do vođstva.

"Imamo aktivan rezultat, postigli smo gol, što smo i želeli pre utakmice u Bugarskoj. U Beogradu nas čeka težak meč protiv vrlo ozbiljne ekipe. Potrebno nam je više koncentracije, ali mogla je malo i sreća da nas pogleda. Najrealnije bi bilo da je utakmica završena nerešenim rezultatom", naveo je Nađ.

Prema njegovim rečima, crno-beli su protiv Ludogoreca pružili bolju igru nego u dvomeču drugog kola kvalifikacija sa Širakom iz Jermenije.

"U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, pogotovo na sredini terena. Nažalost, brzo smo primili izjednačujući. Nismo izdržali, a Ludogorecov drugi pogodak nije greška, već posledica momenta koji nije trebalo da se dogodi, ali se dešava", rekao je Nađ.

On je ocenio i da je grčki sudija Mihalis Kukulakis imao čudan kriterijum. Grk je igračima Partizana dodelio sedam žutih kartona, a u 84. minutu isključio je Miloša Jojića.

"U jednoj mirnoj utakmici podelio je toliko kartona. Po meni je to prestrogo, ali mi u dve utakmice, računajući i revanš sa Širakom, imamo dva crvena kartona, što je nedopustivo za ovaj nivo takmičenja", zaključio je Nađ.

Revanš meč između Partizana i Ludogoreca igra se u utorak, 6. avgusta u Beogradu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.