Nađ: Ilić ostaje, Kopunek želja, srećno Miljkoviću!

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: Ilić ostaje, Kopunek želja, srećno Miljkoviću!

Sportski direktor Partizan Albert Nađ rekao je da očekuje da kapiten Saša Ilić uskoro produži ugovor i da se na taj način otklone dileme oko njegovog ostanka u klubu.
(FOTO: FK Partizan)
Mislim da je nemoguće da Ilić ne putuje sa nama na drugu fazu priprema, razgovarao sam sa njim o novom ugovoru, zajedno smo zaključili da to neće biti problem. On je mnogo bitan igrač za nas i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vreme je da zatvorimo tu temu – rekao je Nađ novinarima na Zlatiboru.
On je dodao da je upoznat sa željom trenera Vuka Rašovića da u Humsku dovede Miroslava Vulićevića iz Vojvodine.
On je izuzetno dobar igrač, poseduje veliki kvalitet, značajno bi pojačao konkurenciju u ekipi i znam da je on želja trenera Rašovića. Videćemo da li možemo da mu je ispunimo.
Nađ je rekao da je jedan o glavnih prioriteta u prelaznom roku dovođenje još jednog igrača na poziciji zadnjeg veznog.
Radimo na više strana, blizu smo završetka nekog od tih transfera. Zadnji vezni je jedna od najvažnija pozicija u našoj ekipi, iako imamo puno poverenje u Sašu Markovića, jaka konkurencija je dobra stvar za celu ekipu. Imali smo neke kontakte sa Slovakom Kopunekom, on je jedan od igrača za koje smo zaintersovani – rekao je Nađ.
Sportski direktor crno-belih je prokomentarisao informaciju da je doskorašnji desni bek Partizana Aleksandar Miljković potpisao za portugalsku Bragu.
Želim mu sve najbolje i mnogo sreće, on je to zaslužio, maksimalno korektno je odradio posao u Partizanu, iako je imao uspona i padova. Želim mu puno uspeha – rekao je Nađ.
Crno-beli se posle Zlatibora vraćaju u Beograd, a već 25. juna putuju na drugu fazu priprema u Sloveniju.
Na pitanje kakav je status štopera Ivana Ivanova, Nađ je kazao da bugarski fudbaler ima ugovor još godinu dana i da je on jedan od ključnih igrača.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić i Ivanov: Još smo crno-beli

Izvor: Mondo, 21.Jun.2013

Kapiten Partizana otkrio da je pričao sa predsednikom kluba i da nema razloga da ne produži ugovor. Bugarski štoper još nije dobio konkretne ponude da ode...Sportski direktor crno-belih Albert Nađ izjavio je u petak da je "nemoguće" da Saša Ilić ne putuje sa ostatkom ekipe na drugi deo priprema...

Nastavak na Mondo...

Vulićević: Iz Vojvodine samo u inostranstvo

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Jun.2013, 15:22

Miroslav Vulićević se ovih dana dovodio u vezu sa Partizanom, pa su čak procurele informacije da ja kapiten Lala vrlo blizu Humske u letnjem prelaznom roku.. (FOTO: Sportski žurnal). Ipak, defanzivac Vojvodine je za klupski sajt demantovao da je uopšte razgovarao sa predstavnicima Partizana. –...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.